Selma Spa

 
Tre mobilbilder från dagens besök på Selma spa! Hade aldrig varit där förut, så jag och Matilda bestämde oss för att passa på, nu i mars går man nämligen två men betalar för en på alla dagspass! Rekommenderas verkligen. För 298 kronor fick vi världens godaste frukostbuffé - satt där i en timme, världens godaste mat, tillgång till alla pass och hela omårdet med pool, bastu och gym! 
 
Vi kom dit strax före 9 och då var det dags för yoga, något som varken jag eller Matilda testat förut. Kan väl inte påstå att det var direkt "jobbigt", men väldigt avslappnande och ett jättemysigt sätt att starta dagen på. Solen lös in genom fönstret och där låg vi på våra mattor och gjorde hunden och katten och allt vad det var, passande nog även solhälsningen.
 
Överlag en så himla mysig och bra dag! Spenderade dock inte många minuter i gymmet innan vi bestämde oss för att låta detta va en vilodag och gå och bada, haha.  Verkligen inte sista gången jag åker dit, så himla bra dag helt enkelt. Skynda skynda, alla ni som har möjlighet att åka dit innan mars är slut!
 

Kommentarer
Hanna (hannagran.blogg.se)

Åh så härligt det verkade, måste verkligen till ett spa någon gång (snart)!! :) Kram!

2014-03-29 19:47:17
URL: http://hannagran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0