Fler helgbilder

Lite fler bilder från helgen, som utlovat! Lördagen spenderades hos mormor tillsammans med bror, kusin och kusinhund. På söndagen bakade jag och mormor lussekatter, såg på vinterstudion och så spenderade jag några timmar med plugg. På kvällen var jag på bio med dessa najsiga blivande läkarkollegor, det ni! I måndags var det sen dags för bio igen, då var jag, Johan och Sara och tittade på Håååkaaaaan <3
 
Nu är sista kvällen innan vi officiellt går in i TENTA-P. Nu jälvar. Nervös som ett as. Två och en halv vecka kvar till tenta...
 

Hemlängtan

Terminen börjar lida mot sitt slut, snart har det gått ett halvår sedan flyttlasset gick till Linkan. Ett halvår sen kärran packades proppfull, soffan lastades av på trotoaren och sängen kångades in i hissen och upp till femte våningen.
 
Och bra blev det ju, nästan hela tiden har det faktiskt varit bra. Även att det också kunnat kännas tungt, svårt och förvirrande. För visst har det varit en omställning, och än har jag inte vant mig.
 
Nu är det nästan 9 veckor sedan jag var hemma sist, för hemma, det är fortfarande på Tinglöfsvägen i Värmland med mamma, pappa, syskonen och så den här fantastiska hunden. Som jag saknar denna hårboll till vän. Vår alldeles egna, världens bästa Boris. Åh. Kan det inte bli den 22:a snart snart snart så jag får komma hem, längtar ihjäl mig!
 

Fredagsmys i decemberanda

Lite bilder från i fredags, en fredag som blev en riktig julbordsfredag! Först hade vi nämligen lite julbord med basgruppen och våra fina mentorer, därifrån fick jag dock smita innan maten ens dukats fram eftersom jag - kors i taket- lyckats dubbelboka mig och därför hade ett julbord nummer två inskrivet i kalendern. Med inga mindre än dessa fina människor ovan! Gustaf syns tyvärr inte, han stod nämligen bakom kameran och jag snodde sedan hans bilder, men han var högst delaktig han också.
 
En supermysig fredag blev det åtminstone med köttbullar, janssons, julskinka och massa annat gott. Julstämningen börjar med andra ord krypa in även i en tentastressad kropp som min.
 
Tentan alltså, frågan är om vi verkligen ska gå in på det ämnet? Nja. Vi kan väl istället bara konstatera att det gått nästan två och en halv månad sen jag bloggade sist och att livet minst sagt är fullt upp, och att tenta-p som drar igång på torsdag inte direkt gör det lugnare. Håll alla era tummar och tår för att jag överlever, allt jag önskar mig i julklapp är en liten godkänd tenta..
 
Men hörrni. Vi försöker höras imorgon igen, okej? Denna helg har jag nämligen försökt ta med mig kameran så att bloggen kan fyllas åtminstone en gång till innan 2015 tar vid.. Lussebak, plugg, kusinträff och bio har fyllt upp resterande timmar av min sista lediga helg i år, och den tänkte jag dela med mig av!
 
Puss och kram till er så länge