Fredagsmys i decemberanda

Lite bilder från i fredags, en fredag som blev en riktig julbordsfredag! Först hade vi nämligen lite julbord med basgruppen och våra fina mentorer, därifrån fick jag dock smita innan maten ens dukats fram eftersom jag - kors i taket- lyckats dubbelboka mig och därför hade ett julbord nummer två inskrivet i kalendern. Med inga mindre än dessa fina människor ovan! Gustaf syns tyvärr inte, han stod nämligen bakom kameran och jag snodde sedan hans bilder, men han var högst delaktig han också.
 
En supermysig fredag blev det åtminstone med köttbullar, janssons, julskinka och massa annat gott. Julstämningen börjar med andra ord krypa in även i en tentastressad kropp som min.
 
Tentan alltså, frågan är om vi verkligen ska gå in på det ämnet? Nja. Vi kan väl istället bara konstatera att det gått nästan två och en halv månad sen jag bloggade sist och att livet minst sagt är fullt upp, och att tenta-p som drar igång på torsdag inte direkt gör det lugnare. Håll alla era tummar och tår för att jag överlever, allt jag önskar mig i julklapp är en liten godkänd tenta..
 
Men hörrni. Vi försöker höras imorgon igen, okej? Denna helg har jag nämligen försökt ta med mig kameran så att bloggen kan fyllas åtminstone en gång till innan 2015 tar vid.. Lussebak, plugg, kusinträff och bio har fyllt upp resterande timmar av min sista lediga helg i år, och den tänkte jag dela med mig av!
 
Puss och kram till er så länge
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0