Påsklunch på Hammarö




Hatar för övrigt den extremt värdelösa bildkvalitén på blogg.se.

Igår var det alltså påskens bästa dag; påskafton! Det är då påskharen smyger i krokarna och den stora äggmålartävlingen går av stapeln och framför allt så får man äta hur mycket godis man vill!

Denna påskmorgon började med den årliga skattjakten efter påskäggen, nu för tiden i en något svårare version. I hallen låg en lapp som alltså var vår första ledtråd, "alldeles för mycket räkningar.." och ut sparng vi till postlådan. Den ena lappen ledde till den andra och vi blev nästan lite kaxiga, "det här var ju jäääääääääääääääääääääättelätt". Men skrattar bäst som skrattar sist.
När Jonas läst sista ledtråden stod vi alla som frågetecken, "inget kylskåp punkt-punkt-punkt." Vafan?! Vi irrade runt som flugor men hittade ingenting och fick tillslut följa pappas råd att anordna ett möte. Därefter följde en vild diskussion men ingen vart kom vi. Pappa gav oss ledtråden "spaghetti" efter att vi rotat igenom både ugnen, micron och kaminen utan resultat men vi stod fortfarande som fågelholkar. Slutligen bad han oss läsa på kylskåpet, och där hittade vi TILLSLUT kopplingen: kylskåpet var tydligen av märket husqvarna och jaha.. där ute i garaget stod en husqvarnamotorcykel som tydligen också var italiensk, där av spaghettin.. Jaaahaaa, för det var ju inte alls långsökt.

Lite senare på förmiddagen bar det av till Hammarökusinerna och där följde ännu en rolig skattjakt där både byggandet av molekyler och klättring högt uppe i träd ingick. Vi fick dagens andra påskägg och en väldig massa påskmat. Det dröjde inte länge förrän alla barn låg utslagna i soffan.

Men åh, vad jag älskar påsken och min fina släkt!

Kommentarer
Moa

HAHAHAHAHA ANDERS<3

2012-04-12 22:49:08
URL: http://moaottosson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0